Recent comments

Unknown
I LOVE THIS!!! It made me LOL!!!! :)

Joe Biden
lol nice quote

Far Heetael
That is true. Very true. lol

Technoblade
Rest in Peace. Techoblade. <3

Timothy O'Reilly
Hey... I read Dune. I think there is Dune2. I have to start I guess.

More

Quotes

Add a new quote

Recent quotes - Best quotes - Worst quotes -

Μάρκος Αυρήλιος, 121-180 μΧ
Αν στα είσοσι δεν μάθεις, στα τριάντα δεν κάνεις, και στα σαράντα δεν έχεις, τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις!

Αρχαίο γνωμικό
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου!

Κώστας Ταχτσής, 1927-1988 - Θα με πουν ποιητή
Οι τίμιοι συμπολίτες μου, θα 'ρθούν και θα κοπρίσουνε στον τάφο μου. Μα τα παιδιά τους - α, οι έφηβοι! αυτοί θα μ' αναστήσουνε και θα με πούνε ποιήτη! Δεν ντρέπομαι!

Francis Bacon, 1561-1626, Άγγλος φιλόσοφος - Η δωροδοκία
Συνήθως δέχομαι να δωροδοκηθώ και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε το βρόμικο χρήμα να μην επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ορθότητα της απόφασής μου.

Μπόρις Πάστερνακ, Νομπελ λογοτεχνίας 1958 - Η τέχνη της λογοτεχνίας
Η λογοτεχνία είναι η τέχνη του να ανακαλύπτεις κάτι εξαιρετικό για τους απλούς ανθρώπους και να λες αυτό το εξαιρετικό με απλά λόγια.

Χρήστος Ζερεφός - Η εξέλιξη της κλιματικής αλλαγής και το αβέβαιο μέλλον της ανθρωπότητας (άρθρο ΟΠΑ)
Ο 20ός αιώνας αποτέλεσε σημείο καμπής στις εφευρέσεις, στην τεχνολογία, στην ανάπτυξη των αυτοματισμών και στην αύξηση του ρυθμού παραγωγής και απόδοσης των κοινών αγαθών. Για όλους αυτούς τους λόγους ονομάστηκε εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης.

Κώστας Βάρναλης - Απόσπασμα από το ποίημα [Πάλι μεθυσμένος είσαι]
Χτες και σήμερα ίδια κι όμοια, χρόνια μπρος, χρόνια μετά... Η ύπαρξή σου σε σκοτάδια όλο πηχτότερα βουτά. Τάχα η θέλησή σου λίγη, τάχα ο πόνος σου μεγάλος; Αχ, πού 'σαι, νιότη, πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!

Τζον Ντον
Κάθε ανθρώπου ο θάνατος λιγοστεύει εμένα τον ίδιο, γιατί είμαι ένα με την Ανθρωπότητα. Κι έτσι ποτέ σου μη στέλνεις να ρωτήσεις για ποιον χτυπά η καμπάνα. Χτυπάει για σένα.

Ουίνστον Τσώρτσιλ
Ρωτάτε, "ποιος είναι ο σκοπός;." Μπορώ ν' απαντήσω με μια λέξη. Είναι η νίκη. Νίκη με κάθε κόστος, νίκη παρ' όλο τον τρόμο, νίκη, όσο μακρύς και σκληρός κι αν είναι ο δρόμος. Γιατί χωρίς νίκη, δεν υπάρχει επιβίωση.

Anonymous - First meeting phrases: Greek
Γεια πώς είσαι; Είμαι καλά. Πολύ καλά! Πώς είσαι; Επίσης καλά. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Συγνώμη. Δεν καταλαβαίνω. Θα μπορούσατε να το επαναλάβετε; Τι σημαίνει αυτή η λέξη; Μεγάλος. Σύμφωνος! Σας ευχαριστώ. Πολύ καλά.

Πλούταρχος - Μεταφυσική
Αυτά που είπαμε πρέπει να τα εξιστορούμε και να μη νομίζουμε ότι επειδή τα λέμε ότι έτσι και έγιναν.

Αίσωπος - Μέλλουσα ζωή
Ερωτηθείς πώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη αναταραχή στην ανθρωπότητα, είπε: "αν οι πεθαμένοι αναστηθούν και απαιτήσουν τις περιουσίες τους."

Παλλαδάς ο Αλεξανδρεύς (Έλληνας ποιητής) - Θάνατος
Μήπως ενώ έχουμε πεθάνει, ζούμε μόνο κατά φαντασίαν, εμείς οι Έλληνες, που έχουμε περιπέσει σε συμφορά νομίζοντας ότι η ζωή είναι όνειρο; ή ζούμε εμείς, και έχει πεθάνει η ζωή;.

Πλάτων - Νόημα της ζωής
Αυτό που αξίζει δεν είναι να ζεις για να αποκτήσεις περισσότερα αλλά να ζεις καλά.

Reinhold Niebuhr
Θεέ μου, δωσ' μου το θάρρος να αλλάξω αυτά που μπορώ, τη δύναμη να δεχτώ αυτά που δε μπορώ να αλλάξω και τη σοφία να καταλαβαίνω τη διαφορά!

Χριστίνα παρασχά - Να μάθεις να φεύγεις
Από την ασφάλεια τρύπιων αγκαλιών. Από χειραψίες που σε στοιχειώνουν. Από την ανάμνηση μιας κάλπικης ευτυχίας. Να φεύγεις! Αθόρυβα, σιωπηλά, χωρίς κραυγές, μακρόσυρτους αποχαιρετισμούς. Να μην παίρνεις τίποτα μαζί, ούτε ενθύμια, ούτε ζακέτα για το δρόμο. Να τρέχεις μακριά από δήθεν καταφύγια κι ας έχει έξω και χαλάζι. Να μάθεις να κοιτάς βαθιά στα μάτια όταν λες αντίο και όχι κάτω ή το άπειρο. Να εννοείς τις λέξεις σου, μην τις εξευτελίζεις, σε παρακαλώ.

Γιάννης - ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄
ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄ ξκλ΄.

Μάρκος Αυρήλιος
Αν στα είκοσι δεν μάθεις, στα τριάντα δεν κάνεις, στα σαράντα δεν έχεις, τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.

John John - Στη Μόδα
Συνήθως, η αποδοχή της μόδας και η προσπάθεια στην διάδοσή της είναι κάτι που κάνει ο άνθρωπος σήμερα για να γίνει αποδεκτός ευκολότερα σε ομάδες. Όμως, αυτό έχει ανεπαίσθητα αρχίσει να υποχωρεί, αφού το να είναι κάποιος αντικοινωνικός ή συχνά καταθλιπτικός είναι ένα νέο είδος μόδας που έχει διαδοθεί ευρέως. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ζώα που έχουμε αυτά αισθήματα ανά καιρούς. Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να επιδιώκει την κατάθλιψη ή την αποξένωση. Είναι απλά μια ψευδής εικόνα του τώρα. Είναι η μόδα.

John John - Η άνω τελεία
Μπορεί πολλοί από εμάς που ξέρουμε να γράφουμε στο πληκτρολόγιο να πιάνουμε ταχύτητες των εξήντα ή εβδομήντα λέξεων το δευτερόλεπτο, ωστόσο, αν όχι όλοι, η περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε πώς εισάγεται ο χαρακτήρας της άνω τελείας. Για να εισαχθεί λοιπόν χρειάζεται ναμ παντ στα αριστερά. Ύστερα πατάμε παρατεταμένα το "αλτ" και μετά το μηδέν, ένα, οχτώ και τρία. Αφήνουμε το "αλτ" και έτσι εισάγεται η άνω τελεία· δοκιμάστε το!