Tror du at du er en god skriver? En gjennomsnittlig touchskriver kan skrive med omtrent 60 WPM (ord per minutt). Finn ut hvor rask du er. Ta skrivetesten nå.

Key Hero er et flott sted å forbedre skriveferdighetene dine. Spillet holder oversikt over alle prestasjonene dine (WPM og nøyaktighet) og hjelper deg med å forstå hvilken type feil du gjør.

Skrivetest - Spill nå!

Spill nå!


Hvis du er registrert bruker, logg inn.
find out your wpm

Bli mer produktiv.

Hver gang du ser på tastaturet eller gjør en feil, flytter du oppmerksomheten bort fra det du egentlig vil gjøre. Ville det ikke vært fint hvis du kunne skrive like fort som du kan tenke? Denne nettsiden hjelper deg med det.


Her er noen artikler om emnet:

We Are Typists First, Programmers Second
Det jeg prøver å si er dette: hastighet betyr noe. Når du er en rask, effektiv skriver, bruker du mindre tid mellom å tenke den tanken og uttrykke den i kode. Det betyr, i det minste for meg, at du faktisk kan få noen av ideene dine forpliktet til skjermen før du helt mister tråden. Igjen.

Programming's Dirtiest Little Secret
Jeg forstår ikke hvorfor profesjonelle programvareutviklere tillater seg selv å ha en karriere uten å lære seg å skrive. Det gir ingen mening. Det er som å være, jeg vet ikke, en skuespiller uten å vite hvordan man tar på klærne sine.

Statistikk

Nylig poengfordeling (WPM). Hva er din WPM?

Nylig nøyaktighetsfordeling (i %).

Gjennomsnittlig WPM for alle registrerte brukere er 46

Ekskludert brukere med en WPM på 0.

Ta den gratis skrivetesten nå og finn ut om du er rask.

Hvordan kan en skrivetest hjelpe meg?


Ønsker du å lære hvordan du skriver raskt? Key Hero er en skrivetest, men den er også veldig nyttig hvis du vil lære touch-skriving eller andre teknikker for å skrive raskere. Jeg personlig skriver med colemak-tastaturlayouten. Jeg synes denne layouten er veldig behagelig. Den hjelper med å redusere fingerbevegelser når du skriver og prøver å forbedre visse problemer som er funnet med Dvorak-tastaturlayouten.

Det er et par layouter du kan velge mellom hvis du ikke er fornøyd med standard qwerty-tastaturlayout. Du kan finne ut mer om dette emnet på Wikipedia-siden.

Mange apper er laget for å hjelpe folk med å forbedre skriveferdighetene sine. Forskjellen mellom Key Hero og andre applikasjoner er at det er en online gratis løsning. Du trenger ikke å installere noe. Du trenger bare en nettleser og Flash Player for å begynne å forbedre skriveferdighetene dine. En annen viktig funksjon på nettstedet er alle ytelsesstatistikkene. Når du er en registrert bruker, kan du se en graf over skrivetestene dine og se hvordan du forbedrer deg. Du kan også se nøyaktigheten din og hvordan du har utviklet deg.

Du kan kvitte deg med skriveprogramvare og halvferdige skriveleker. Key Hero har alt du trenger for å gjøre deg til en førsteklasses mester i skriving.

Du vil snart øke skrivehastigheten hvis du bruker nettstedet jevnlig. Jeg tror at hvis du øver i 5 minutter hver dag i løpet av en måned, vil du betydelig forbedre hastigheten. Wpm-en din kan enkelt gå fra 15 wpm til 40 wpm. Stol på meg, denne gratis skrivetesten er bra. Enten du er en god skriver eller ikke, vil den hjelpe deg med å bli bedre. Økning i skrivehastigheten vil hjelpe deg med å ha en bedre opplevelse når du bruker datamaskiner.

Jeg har testet mange spill før jeg bestemte meg for å lage mitt eget. De skrivelekene jeg fant er ikke veldig gode. Noen av dem kan være morsomme en stund, men de hjelper egentlig ikke deg med å bli en bedre skriver. Problemet er at de oppmuntrer til dårlige vaner. Mange av dem tar ikke hensyn til feilene du gjør. For eksempel, si at du har et spill der bokstaver faller og du må skrive dem så fort som mulig. Hva skjer når du gjør en feil, ingenting! Du trenger ikke å trykke på slett for å rette feilene dine. Det er bare dumt fordi hvis du skriver en e-post og gjør noen feil mens du skriver, må du rette dem. Disse spillene gjenspeiler ikke hva du gjør når du bruker en datamaskin i virkeligheten. Det gjør Key Hero.

Nylige spill

Topp spillere - Nye spillere - Alfabetisk liste

Navn WPM Nøyaktighet
user871724 201.04
on Unknown
98.9%
restspeaker 169.85
on Anonymous
99.2%
user959345 162.81
on John Carmack
100%
frostmore52 162.71
on Some guy on the interwebs
99.0%
toinfinity 155.65
on Elena Gilbert
96.7%
fanny1989 154.95
on Mao Zedong
100%
feuv 154.53
on some dude in class
100%
user491757 153.55
on Some person
98.0%
promethes 152.48
on Melike Palta
100%
strikeemblem 151.11
on Sandra Eliana Díaz
100%
artong 148.44
on Patrick Rothfuss
98.1%
arrathore 139.81
on Love/Paranoia
98.7%
user86954 137.35
on Dr. Jenna Bolner
98.1%
dcb87 137.33
on Curtis Baldwin
99.4%
thefiretyper 136.58
on Ahmed Ayad
96.1%